donderdag 28 januari 2016

Workshop dag in Rotterdam, zaterdag 5 maart 2016

Hallo allemaal,

Het is tijd voor een gezellige en creatieve dag voor iedereen die graag aan de slag gaat met mooi papier, leuke stempels en vrolijke kleuren inkt. Alleen of samen met een vriendin, je moeder, (schoon)zus, buurvrouw of collega. Iedereen is welkom.

Tijdens deze workshop dag gaan we aan de slag met de mooie Stampin' Up! materialen uit de nieuwe lente/zomer catalogus. Kom alvast in de lentesfeer en maak een aantal gevarieerde SUper leuke projecten.

Er ligt op deze dag een goed gevuld materiaal pakket op je te wachten om heerlijk mee aan de slag te gaan onder een praatje met je tafelgenoten.

Naast de diverse projecten die we maken, zullen er ook inspiratiehoekjes zijn met leuke voorbeelden.

Ook zijn er leuke prijzen te winnen.

Tijdens deze dag zorgen wij ook voor de koffie/thee, een heerlijke lunch en wat lekkers op de tafels.
Kortom een dag die je niet mag missen!

Kosten: € 35,00 per persoon

Locatie: R. Kochplaats 342 te Rotterdam Ommoord

Tijd: van 10.00 - 16.00 uur

Wil je graag meer informatie, of wil je je gelijk opgeven voor deze dag, stuur dan een email naar: stempelpretommoord@gmail.com. Aanmelden kan tot 25 februari 2016.

Hopelijk zien we je op 5 maart!!

Karin en Maaike

dinsdag 5 januari 2016

Spring/Summer catalogus én Sale-a-Bration vanaf vandaag met een Sale-a-Bration Kick Off party op donderdag 21 januari

Hallo allemaal,

Vanaf vandaag gaat de nieuwe Spring/Summer (oftewel lente/zomer) catalogus in en deze staat werkelijk weer boordevol fantastische producten!

http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2016%20Occasions%20Catalog/10012015_Occ16_ENG-UK.pdf

Wij, als Stampin' Up! demonstratrices, hebben al een voorproefje gekregen tijdens het OnStage Event in Brussel in november 2015.


Maar ... ik wil jullie ook alvast een filmpje laten zien met een paar van de nieuwe producten die in de Spring/Summer catalogus staan.


Ziet dit er niet onwijs gaaf uit?

Er staan nog veel meer mooie producten in de Spring/Summer catalogus, dus mocht je deze catalogus zelf willen hebben, stuur me dan even een mailtje via stampmydream@gmail.com en voor slechts € 2,95  komt deze zo snel mogelijk naar je toe!

Of ... kom langs op mijn SALE-A-BRATION KICK OFF PARTY op donderdagavond 21 januari om 19.30 uur bij mij thuis in mijn workshopruimte in Rotterdam Ommoord. Dan krijg je de catalogus helemaal gratis en zie je de producten zelf. Ook gaan we een leuke Make & Take maken, helemaal GRATIS EN VOOR NIETS !!!

http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/Sale-A-Bration%202016/20151005_SAB16_Core_eng-UK.pdf

Niet iedereen weet natuurlijk wat de Sale-a-Bration precies inhoudt, daarom zal ik hieronder de voordelen op een rijtje zetten.

Tijdens de Sale-a-Bration krijg je bij iedere bestede € 60,- een gratis artikel uit de Sale-a-Bration gids. Dit kan een mooie stempelset zijn of een pak papier of een Project Life pakket. Je hebt de keuze uit verschillende artikelen!

Tijdens de Sale-a-Bration kan je jezelf inschrijven voor € 129,- en daarvoor krijg je het Starterspakket met producten ter waarde van € 220,- uit de jaarlijkse en/of Spring/Summer catalogus van Stampin' Up! die je helemaal zelf mag samenstellen. OFTEWEL € 91,- GRATIS !!!

Bovendien krijg je op iedere bestelling die je doet na je starterspakket zelfs minstens 20% korting. Op je eerste bestelling zelfs 30% !!!

Tijdens de Sale-a-Bration kan je zelf gastvrouw zijn voor een party bij jou thuis en krijg je niet alleen 10% Stampin' Rewards (oftewel gratis producten) over de omzet van die party, maar ook nog eens € 27,- extra bij een party omzet van € 275,- of meer ! 

Wil je meer informatie hebben over
- het bestellen van de Spring/Summer catalogus
- de Sale-a-Bration Kick Off party op donderdag 21 januari
- het zelf houden van een Sale-a-Bration party bij je thuis met mij als demonstratrice
- het inschrijven bij Stampin' Up! 
- het plaatsen van een bestelling 
stuur dan een mail naar stampmydream@gmail.com

groetjes,

Maaike de Ridder-Sack
onafhankelijk demonstratrice voor Stampin' Up!
06-12949293



maandag 4 januari 2016

Nog 1 nachtje slapen ....

Hallo allemaal,

Nog één nachtje slapen en dan begint bij Stampin' Up! weer de leukste tijd van het jaar!


Niet alleen gaat vanaf morgen de nieuwe Spring/Summer catalogus in, maar begint ook nog eens de Sale-a-Bration!

Meer informatie morgen op dit blog.

MIS HET NIET !!!

groetjes,

Maaike